De Juiste Schilder is gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden.

Met zijn nodige ervaring, uitstekende vakmanschap en moderne apparatuur is “De Juiste Schilder” voor de meest geschikte optie om de monumentale panden te schilderen. Met onze duurzame en hoogwaardige gereedschappen en zorgvuldige aanpak voorzien wij uw monumentale pand binnen korte tijd met het juiste onderhoud en renovatie. Met name de kwalitatief hoogstaande verf die wij aanbrengen, zorgt naast een mooi beeld ook voor minder behoefte aan onderhoud. Daarbij kunnen wij u verwijzen naar prachtige resultaten die zijn geboekt bij diverse monumentale panden.(o.a. Pakhuis De Hoop).

Kortom, voor de juiste behandeling van uw monumentale pand, bent u bij “De Juiste Schilder” aan het goede adres.

ONDERHOUD AAN EEN MONUMENTALE PAND
Schilderwerk aan de Breestraat te Amersfoort

___________

Het pand aan de Breestraat in Amersfoort is een historisch pand uit de 17e eeuw, waarvan “De Juiste Schilder” de kozijnen, deuren en luiken onder handen hebben genomen van “Pakhuis De Hoop”.

Het opvallende, monumentale pand aan de Breestraat was hoognodig toe aan een nieuwe verflaag op de kozijnen, ramen en luiken. De rode kleur waarvoor gekozen is maakt het pand een opvallende gebouw in de straat, vanwege de afwijkende kleur ten opzichte van de buren.

Vanwege het gebruik van kwalitatief hoogstaande verf, zal het resultaat voor lange tijd te bewonderen zijn. Het gebruik van de juiste verf zorgt er ook voor dat er minder onderhoud aan het houtwerk nodig is.

Het regelmatig uitvoeren van onderhoud zal toch wel moeten blijven gebeuren. Wanneer je dat namelijk niet doet, loop je de kans dat er houtrot ontstaat in het hout. Dat zou natuurlijk heel erg zonde zijn in een historisch gebouw. Voorkomen is daarom beter dan genezen!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Direct aanvragen!