De Juiste Schilder

De Juiste Schilder is een schildersbedrijf in Nijkerk, een klein plaatsje in het midden van Nederland. De Juiste Schilder bestaat sinds 2011 uit een ambitieus en ervaren team. Wij zijn een jong en snelgroeiend schildersbedrijf met een goede reputatie en positieve referenties van klanten. Een bedrijf ontstaan vanuit passie en talent voor schilderwerk.

U ziet het aan alles: dit is werk van De Juiste Schilder

Goed schilderwerk is niet alleen een genot om te zien, het is ook het behoud van uw huis of bedrijfspand. Daarom neemt u een echte professional in de armen. Een echte vakschilder die u helpt met deskundig advies en die uitstekend werk levert. Perfect schilderwerk dat uw geld meer dan waard is.

Waarom zou je voor de juiste schilder moeten kiezen?

De Juiste Schilder neemt geen halve maatregelen
De vakschilder luistert goed naar uw wensen en neemt de situatie zorgvuldig in ogenschouw. Weet u al precies wat u wilt? Of stelt u prijs op een goed kleur- en verfadvies? Wat is de staat van de ondergrond? Zijn er reparaties nodig? Zitten er oude verflagen op die eerst verwijderd moeten worden? Als de schilder alles op een rijtje heeft, ontvangt u een duidelijke prijsopgave. U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

De Juiste Schilder gebruikt de beste materialen
Ook bij het schilderen streeft de vakschilder naar een optimaal resultaat. Daarom werkt hij alleen met verf van professionele topkwaliteit, bestand tegen weer en wind. U wilt immers nog lang plezier hebben van uw mooi geschilderd huis of bedrijfspand.

De Juiste Schilder zorgt voor perfect onderhoud
Zelfs het beste schilderwerk heeft onderhoud nodig. Met een goed onderhoudsplan voor het buitenschilderwerk weet u zeker dat uw mooie schilderwerk ook mooi blijft. Het behoedt u tevens voor reparaties die te voorkomen zijn. Uw vakschilder bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Kleuradvies

Als schildersbedrijf geven wij u als vanzelfsprekend kleuradvies. Weet u niet goed welke kleuren u wilt gaan gebruiken in uw (nieuwe) huis of bedrijf? Schildersbedrijf De Juiste Schilder geeft graag kleuradvies bij u thuis, op kantoor of in uw bedrijf. Tijdens het kleuradvies wordt rekening gehouden met de lichtval, de ruimte en materiaalkeuze.

Kleur kan enorm beïnvloed worden door de lichtsfeer in een ruimte. Denk daarbij aan natuurlijk licht zoals:

  • ochtendlicht
  • middaglicht
  • avondlicht
  • zomerlicht
  • winterlicht

Ook kunstlicht kan verschillend zijn wat lichtsfeer betreft, denk maar aan zakelijk TL licht, licht van gloeilampen, led-verlichting en sfeerlicht.

Kleuren kunnen de ruimtelijke werking in een omgeving sterk veranderen. Zo kan je de ruimte breder, hoger, groter of minder diep laten lijken. Ook is het mogelijk om een verbonden ruimte optisch van elkaar te scheiden.

De Juiste Schilder maakt gebruik van het Natural Colour System® (NCS). Met dit systeem kan de schilder een kleuradvies ontwikkelen en aanpassen naar uw wensen. Doordat de specifieke kleur met wordt vastgelegd, kunt u bij toekomstige schilderwerkzaamheden exact dezelfde kleur reproduceren.

Op het moment dat u te maken heeft met onderhoud, renovatie of nieuwbouw is een goed advies daarbij belangrijk. Vaak zijn mensen onzeker over het gebruik van kleur. De gloednieuwe Sigma Colour Scan Pro en Colour App Pro helpen die onzekerheid weg te nemen. Schilders kunnen met dit middel een zeer gedegen en professioneel kleuradvies geven. De app biedt volop inspiratie en het maakt opties visueel duidelijk en makkelijk te bespreken. Bekijk in de onderstaande video wat de Sigma Colour Scan Pro voor u kan betekenen.

Schilderwerk met de laatste technieken

Goed schilderwerk vraagt om vakmanschap. Schildersbedrijf De Juiste Schilder besteedt daarom veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis binnen het vakgebied. De Juiste Schilder is altijd op zoek naar nieuwe producten en nieuwe inzichten, zodat we onze kwaliteiten kunnen verhogen.

We garanderen een u uitstekend en keurig schilderwerk, dit blijkt uit onze klantoordelen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Direct aanvragen!